Emisiunea ”Tu și Legea”, difuzată în premieră la Canal 3justiție

Cu ce te putem ajuta?

Centrul de Analiză și Expertiză Juridică ”THEMIS” va analiza în egală măsură orice cerere parvenită prin intermediul scrisorilor expediate pe format hîrtie și electronice.

Dreptatea nu este numai modul în care îi pedepsim pe cei care greşesc, ci este modul în care încercăm să-i salvăm.

roman stancov
Roman Stancov
Președinte, Centrul de Analiză și Expertiză Juridică ”THEMIS”

La data de 25 mai 2018, experții Centrului de Analiză și Expertiză Juridică ”Themis” și ai Emisiunii ”Tu și Legea” au participat împreună cu dl Nicolae Eșanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Justitiei al Republicii Moldova, în calitate de invitați ai Emisiunii ”Impact” de la postul de televiziune Canal 3.

Aceștia au oferit soluții la cele mai grave probleme cu care se confruntă societatea și au discutat despre importanța studierii în instituțiile de învățământ din Republica Moldova a disciplinelor juridice.

Participarea în cauză are loc în contextul difuzării în premieră a Emisiunii ”Tu și Legea” la Canal 3.

Vă reamintim că, Proiectul ”Tu și Legea” este implementat cu suportul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Din grupul beneficiarilor finali fac parte: judecătorii, procurorii, societatea civilă, comunitatea științifică, organizațiile necomerciale, comunitățile profesionale cu activități conexe în domeniul justiției, precum și publicul larg.

Obiectivul Proiectului ”Tu și Legea” reprezintă consolidarea și diversificarea practicilor specifice de responsabilizare, educație și informare a publicului larg cu privire la sistemul de justiție național.

Toate edițiile sunt disponibile și la adresa www.themis.md. Vizionare plăcută!